15 Kasım 2013 Cuma

E-Ticaret Web Sitesi

 E-Ticaret projeleri Sentez Bilişim için butik hizmetler kapsamında değerlendirilir. Hazır paketler veya üstünkörü yazılımlar değil, yıllarca geliştirilmiş kod alt yapılarıyla işe ve müşteriye uyumlu modüller bütünü ile hayata geçirilmektedir.

 E-ticaret sitesinin sağlamlık ve işlevsellikten sonra en önemli tarafı web tasarımıdır. Çünkü estetik görselliği ve profesyonelliği ile de güven vermek e-ticaret sitesinin temel taşıdır.

 Seyahat rezervasyonları, sinema bileti satın alma ve bankacılık gibi gitgide yaygınlaşan işlemlerde olduğu gibi, web büyük ya da küçük olması fark etmeksizin, işletmelere web kullanıcısını müşteriye dönüştürme fırsatı sunuyor. Web üzerinden ürün ve hizmet satın almaya olan ilginin altında yatan başlıca sebep, internetin sunduğu rahatlık. İnternette olmak, küçük işletmelere e-ticaret (Elektronik Ticaret) alanında belirgin fırsatlar sunuyor. İşletmelerde bu sayede artık işletmelerini web üzerinden tanıtım yeni müşteri edinmeye devam ederken masraflarından tasarruf ediyor. Web çok sayıda şirket ve pazarlamacı için harika bir dengeleme unsuru oluyor. Küçük firmalar, büyük miktarlar harcamadan daha büyük firmalarla yarışabilir hale geliyor.

 Ürünlerinizi internetten satmak iş hayatınızı yepyeni bir konuma çıkarabilir, size devasa boyutlarda yeni bir pazar sunabilir. Ama web aracılığıyla ürün satmak için ödemeleri internetten otomatik olarak işleme sokmalısınız ve bu da teknik becerileri veya e-ticaret sitesikuracak bütçesi olmayan küçük şirketler için zorlayıcı olabilir. İyi haberse internetten satış yapmayı kolaylaştıran pek çok seçenek var.Ürünlerinizi ön ödeme olmadan internetten satmaya başlamanıza yardım edecek bir çok popüler araçlar bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder