15 Kasım 2013 Cuma

Seo

 SEO ‘’search Engine Optimization?’’ kısaltmasıdır. "Search Engine Optimization" kelimesinin Türkçe açıklaması ise; Arama Motoru Optimizasyonu demektir; Kısaltması ise AMO olarak bilinmektedir.

 SEO "Search Engine Optimization? Kısaltmasıdır; "Search Engine Optimization" kelimesinin Türkçe açıklaması ise; Arama Motoru Optimizasyonu demektir; Kısaltması ise AMO olarak bilinmektedir. Arama Motoru Optimizasyonu işinin yapılmasının temel amacı; internet sitelerinin istenilen hedef kelimelerde üst sıralara çıkmasını sağlamak; böylece ürün ve hizmet tanıtan siteleri istenilen kitleye ulaştırıp sitemizi de hedefine ulaştırmaktır.

 SEO Türkçe karşıtı "Arama Motoru Optimizasyonu" en çok Google arama motorunda popüler olmuştur. Düzenli bir çalışma ile misyon kelimelerle Google'da 1. sayfaya gelmek mümkündür. SEO danışmanı ve uzmanları sitenizi Google kurallarına uygun halde optimize ederek hedef kelimelerinizde yükselmenizi sağlayarak web siteniz ve Google aracılığı ile müşteri edinmenizi sağlarlar.

 Profesyonel bir çalışma neticesinde artan hit ile tüketici potansiyeliniz ve satışlarınız beraberinde artacaktır. Google optimizasyon ve AdWords en etkili reklam şekli diyebiliriz. Hiç bir reklam modeli size Google arama motoru optimizasyonu ve AdWords kadar popülerlik sağlamaz. Özellikle Google da ilk sayfa yer almak, hemen, hemen her web site sahibinin arzu ettiği bir şeydir.

 Sizde SEO hizmeti alarak internet sitenizi arama motorları dostu yapabilir, ve internet sitenizin hit almasını sağlaya bilirsiniz; Yalnız dikkat etmeniz gereken önemli unsurlar vardır. Dikkat etmeniz gereken unsur piyasada her önüne gelen ilk sayfaya çıkabilirsiniz vaatlerinde bulunuyorlar. Bu sektörü kullanarak birçok kişinin parasını alarak kandıran birçok kişi ve kişiler ne yazık ki mevcuttur.

 İnternet sitesinin yapılması ve yaşatılması, hedef ziyaretçilerin farkında lığının sağlanmaması halinde yine eksik kalmış olacaktır. Bu kısımda özellikle web reklâmcılığı devreye girmelidir. Arama motorları (SEO) yapıda tasarlanmış içerik ve mimarinin doğal sonuçlarla iyi konumlar elde etmesini temin etmek üst düzey çabalar gerektirir. Sentez Bilişim bu kısmıyla bakıldığında başarılı kayıtlar yapmış olsada herhangi bir konumlama garantisi vermez.

 Garantili konum sadece Google AdWords ile mümkün olmaktadır. Bunun için Google AdWords sipariş formunun doldurulması gerekmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder